Over mij


Ik ben Iris van der Heijden, ondernemer, belastingexpert, coach, moeder van 3 prachtige dochters, bonusmoeder van 3 kids van mijn partner Aarnoud, vriendin, natuur- en paardenliefhebster, ondernemend en houd van avontuur en nieuwe wegen ontdekken. Ik ben een ster in overzicht creëren, verbanden leggen, luisteren en een veilige omgeving creëren.

Ik haal mijn kracht uit de natuur en in de omgang met mijn paarden. Hier ben ik in mijn element. Ik haal jou graag, als hardwerkende ZZP'er uit jouw comfortzone, weg van je comfortabele werkplek. Door verandering van omgeving, door de plek in de natuur, bij en rond de paarden, gaat het "out of the box" denken als vanzelf. We gaan letterlijk en figuurlijk terug naar de kern, terug naar de natuur, terug naar joúw natuur, jouw kern. Problemen die je ervaart met het ondernemen worden buiten in een ander licht gezien en ervaren.
In de buitenlucht actief zijn heeft daarnaast positieve invloeden op onze gezondheid zowel fysiek, mentaal als sociaal. Het helpt stress levels te verlagen en het brengt de aandacht en focus terug.

Met mijn bedrijf IRIS Belastingconsultancy ondersteun ik al meer dan 12 jaar ZZP'ers bij het runnen van hun eigen bedrijf op financieel en administratief vlak. De cijfers op orde is een middel om je doel te bereiken, maar niet enkel een doel opzich. Het doel is een financieel gezond en winstgevend bedrijf waar je met veel plezier en passie in onderneemt.
Power Business Academy is onderdeel van IRIS Belastingconsultancy en hiermee bied ik training en coaching aan, speciaal voor vrouwelijke ZZP'ers om hun ondernemershindernissen te overwinnen.